Yangında Zarar Gören Üreticimiz İçin Kampanya Düzenleniyor.

Geyikli mahallesinde ahırında çıkan yangın sonucu 11 büyükbaş hayvanı telef olan Ekrem Aslan için Gönen Süt Üreticileri ile Ziraat Odası ortaklaşa yardım kampanyası başlatacak.
Eklenme Tarihi: 25.8.2015

Ahırında çıkan yangın sonucu 11 büyükbaş hayvanı telef olan Ekrem Aslan için Gönen Süt Üreticileri ile Ziraat Odası ortaklaşa yardım kampanyası başlatılıyor. Ekrem Aslan´ın üyeleri olduğunu bildiren Süt Üreticileri Birliği Başkanı Necmi Ayyıldız, "Yardım kampanyasını başlatmak için gerekli başvurularda bulunduk. Kampanyamıza yurt genelinde örgütlü tüm Süt Üreticileri Birlikleri Destek verecek. Amacımız, üyemizin mağduriyetini giderip, hayvancılığına devam etmesini sağlamak", dedi.