Gönende Birliğimize Sütmatik Kuruluyor

Eklenme Tarihi: 14.9.2015

Gönene Sütmatik Kuruluyor. ´ Üreticiden tüketiciye´ sloganıyla Gönen Süt Üreticileri Birliği, Türkiyede bir ilki gerçekleştirerek, SÜTMATİK i kurmaya hazırlanıyor. Pastörize süt satışının yapılacağı SÜTMATİK´i bayram öncesi açmayı düşündüklerini kaydeden Gönen Süt Üreticileri Birliği Başkanı Necmi Ayyıldız, "jetonla çalışacak olan Sütmatik´ten isteyen vatandaşımız bardakla süt içebilecek isteyen de evinde tüketmek için alabilecek" bilgisini verdi.