Geyikli Mahallesinde Ahırı Yanan Üyemizin Yardımına Koştuk

Gönen’de çiftçi temsilcisi üç kurum Süt Birliği, Çiftçi Mallarını Koruma Derneği ile Ziraat Odası tarafından örnek bir davranışa imza atıldı. Damında çıkan yangın sonrası 11 büyükbaş hayvanı telef olan Ekrem Aslan’a, 3 tane buzağılı inek alarak yaralarını sardı.
Eklenme Tarihi: 19.11.2015

Gönen’de çiftçi temsilcisi üç kurum Süt Birliği, Çiftçi Mallarını Koruma Derneği ile Ziraat Odası tarafından örnek bir davranışa imza atıldı.  Damında çıkan yangın sonrası 11 büyükbaş hayvanı telef olan Ekrem Aslan’a, 3 tane buzağılı inek alarak yaralarını sardı.

Geyik Mahallesinde yaşayan Ekrem Alan’ın damında çıkan yangın sonrası 11 büyükbaş hayvanı telef olurken, hayvan damı da kullanılmaz hale gelmişti. Zor durumunda olan vatandaşın yardımına üç çiftçi kurumu koştu. Hayvan damını Gönen Belediyesi yaptırırken; Gönen Süt Birliği, Çiftçi Mallarını Koruma Derneği ile Ziraat Odası da ortaklaşa, 3 tane buzağılı inek alarak, Aslan ailesine teslim etti.